Nyheter

SOPHANTERINGEN

Vi har på senare tid haft flera stopp i sopnedkastet för att det slängs för stora påsar, kartonger (pizzakartonger, champagnekartonger m.m.) och flaskor som fastnar. Det är ingen rolig uppgift för oss i styrelsen att tvingas hantera andras ofta trasiga och illaluktande sopor.
 
Alla medlemmar har ett ansvar för sophanteringen och vi ansvarar självklart också för våra barns, våra gästers och våra hantverkares sophantering. Om vi ser att någon inte sköter sophanteringen så har vi alla ett ansvar att säga till..
 
Sopnedkastet ska endast användas till hushållssopor och dessa ska läggas i väl förslutna och hela påsar som lätt glider ner i sopnedkastet. Vi får INTE slänga annat såsom exempelvis kartonger, flaskor, tidningar. Allt annat än hushållssopor ska slängas på återvinningsstationen nere vid Norr Mälarstrand alt. på återvinningscentral.
 
Kontakta någon i styrelsen så snart ni märker att det är stopp och ställ då INTE sopor i entrén eftersom det är otrevligt och dessutom kan locka till sig råttor utifrån när porten är öppen.
 
Med vänliga hälsningar
 
Styrelsen